Centru de echitație

   Proiectul vizează reabilitarea centrului de echitație Equestria, situat în localitatea Tâncăbești și are la bază studiul universului hipic.

   Considerând că imaginea actuală este lipsită de esentă, în sensul în care nu există un dialog între subansablurile acestuia, se propune găsirea  unei imagini integratoare pentru întregul complex.

   Astfel, pentru crearea unui spațiu armonios, care să rezoneze cu mediul înconjurător și cu funcțiunile clădirilor s-a plecat de la arhitectura mediteraneană. Pentru spațiile interioare s-a urmărit crearea unei atmosfere primitoare, ce favorizează instalarea echilibrului și a relaxării.

   Pentru finisaje și mobilier, având ca inspirație obiectele ce compun harnașamentul și construcțiile tradiționale ecvestre, s-au ales ca materiale dominante, lemnul combinat cu accente metalice, creând un contrast cald- rece.

   Reabilitarea clubului înseamna si adaptarea acestuia astfel încât să devină accesibil pentru toate persoanele, iar în acest sens au fost create rampe de acces și ascensoare pentru circulația verticală.