Servicii

SERVICII

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

Archivity înseamnă energie, creativitate, emoție. Utilizând jocul formelor, al luminilor și umbrelor, a texturilor și principii de compoziție, reușim sa generăm interioare cu personalitate, ce rezonează cu dorințele beneficiarilor.

Indiferent de spațiu:  locuințe, birouri, spații comerciale, alimentație publică (restaurante, cafenele, etc.), hoteluri, spații destinate copiilor (locuri de joacă sau grădinițe), Archivity garantează realizarea unui spațiu cu o atmosferă aparte, echilibrat, armonios, care își spune constant povestea.

DESIGN DE PRODUS

Orice amenajare de interior pleacă de la un concept. În funcție de acesta, putem crea obiecte de mobilier sau decoratiuni care vor definitiva atmosfera dorită și vor da spațiului autenticitate.

Pentru că reciclarea trebuie să devină o practică obișnuită pentru societatea contemporană, care se confruntă cu multiple probleme ale mediului, noi încurajăm această activitate creând o linie de obiecte de design din materiale reciclate sau reciclabile. De asemenea recondiționăm mobilier vechi, aducandu-l pe scena acțiunilor cotidiene.

DESIGN GRAFIC

Archivity dezvolta identitatea vizuală, exprimând personalitatea mărcii si asigurându-se de recunoașterea facilă și întipărirea în memorie la nivelul publicului, prin realizarea urmatoarelor elemente vizuale: logo, cărți de vizită, pliante, broșuri, flyere, etc.

Brandul începe cu un nume, un simbol (logo), utilizat pentru identificarea producătorului, a serviciilor si produselor acestuia. Acesta apelează la memoria vizuală, face diferența între competitori si este în același timp o garanție de calitate si autenticitate.

EXECUȚIE

Putem finaliza o lucrare, din stadiul de proiect, până la ultimul finisaj. Echipa de profesioniști execută instalații sanitare, electrice și termice, finisaje interioare și exterioare, totul pentru a transforma conceptele noastre în realitate.

ASISTENȚĂ ACHIZIȚIE PRODUSE

Va ajutăm să gasiți obiectele potrivite pentru orice spațiu, indiferent daca este vorba despre mobilier, finisaje sau decorațiuni, având în vedere atmosfera dorită.

DESIGN PEISAGISTIC

Archivity proiectează si realizează design specializat pentru propria grădină, pornind de la analiza vizuală, funcțională și estetică a spațiului de amenajat.